Tancar

Els Premis Drac de Solsona, organitzats per Òmnium Cultural del Solsonès, celebren la seva desena edició aquest cap de setmana. Si us agrada la poesia, la literatura i el cinema, no us podeu perdre de cap manera aquesta cita. Aquests premis volen estimular la pràctica de l’escriptura catalana i recolzar la cultura.

Si teniu ganes de gaudir dels DRAC teniu 4 cites en diferents espais. Preneu-ne nota!

 

Espai Poesia

A les 11, les 12 i la 1del migdia recital de poesia al carrer Castell, davant la Torre de les Hores. Rapsodes locals s’encarregaran de recitar les obres finalistes a l’edició d’enguany dels premis.

 

Espai Narrativa

De les 11 del matí a les 2 de la tarda hi haurà lectures de relats curts a la Biblioteca Carles Morató i a la plaça Ramon Llumà. S’hi podran llegir les obres finalistes d’aquesta edició.

 

Espai Curtmetratges

Al número 9 del carrer de Sant Miquel, a la Sala Gris, s’hi projectaran tres sessions de curtmetratges. La primera a 2/4 de 12 del migdia i les següents a 2/4 d’1 i 2/4 de 2 de la tarda.

 

Gala de cloenda i lliurament de premis

El Teatre Comarcal es vestirà de gala per acollir la gala de cloenda i el lliurament dels premis d’aquesta edició. A l’acte hi participarà el Jove Ballet Solsoní, l’Orfeó Nova Solsona i la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona.

Per assistir-hi cal adquirir prèviament l’entrada. Podeu fer-ho una hora abans de l’acte a la taquilla del mateix teatre o bé a l’Oficina de Turisme (Ctra. De Bassella, 1).

 

Si aquest cap de setmana esteu per Solsona us animem a participar dels actes dels Premis DRAC!

 

Per a més informació: http://premisdrac.cat/programacio/