Tancar

De l’11 al 13 de maig podreu gaudir de la Fira de Sant Isidre de Solsona, una fira multisectorial on hi podreu trobar mostres de bestiar, d’artesania de tota mena, automoció i un grapat d’activitats pensades per donar a conèixer algunes de les entitats de la ciutat i la comarca.

Si passegeu per la Fira de Sant Isidre, no us oblideu de passar “a fer la botifarra” a l’espai gastronòmic, que amb els anys s’ha convertit en una cita ineludible els dies de fira,

Els carrerons del nucli antic s’omplen de parades i es converteixen en un aparador de productes artesans. Hi trobareu des d’embotits fins a cosmètica natural passant per objectes de decoració i teixits.

A més a més, hi ha un seguit d’exposicions que s’inauguren amb motiu de la Fira. Moltes entitats, aprofiten per fer uns plafons on fan memòria de les diferents activitats que han dut a terme al llarg de l’any. També hi trobareu exposicions d’origami, de bonsais, mostres d’art jove, històries i bruixeria a les Terres de Ponent (apta per als més valents!), entre moltes d’altres.

Si us agrada la fotografia i aneu sempre acompanyats de la càmera fotogràfica, el dissabte dia 12 es duu a terme el “ZOOM FOTOGRÀFIC“, un concurs de fotografies que posa l’accent en els trets més identificatius de la fira.

I si veniu amb canalla, no podeu marxar de la fira sense donar un volt per la zona del bestiar, hi trobaran un grapat de cavalls i vaques que esperen amb candeletes que els visiteu. Als nens segur que els encantarà!

Dissabte a la nit, Joventut Solsonina organitza un concert “ben animal” amb grups i DJs locals que garanteixen una bona estona de gresca.

Si voleu consultar el programa de la 66a edició de la Fira de Sant Isidre, cliqueu aquí.

Per trobar el plànol de la Fira i saber on és cada cosa, aneu al següent enllaç.