Tancar

T’agrada el vi? Tens curiositat per descobrir el procés que segueix el raïm des que el cullen del cep fins que arriba a la teva copa després d’una llarga maduració? T’agradaria esmorzar al costat d’una vinya un dia assolellat? T’agradaria saber apreciar els diferents matisos i sabors dels diferents vins?

Doncs al CRISAMI tenim l’experiència vinícola que estàs buscant!

Aquesta experiència l’hem creat pensant en aquelles persones que són amants del bon vi i que els agrada descobrir com es produeix allò que tenim damunt la taula de manera habitual.

L’experiència comença amb un esmorzar a la mateixa finca vinícola, a peu de vinya, gaudint del paisatge, de la bona temperatura i del que us posaran al plat. A continuació, es duu a terme una visita per la finca que ressegueix el camí que fa el raïm des que és collit fins que es converteix en vi. Finalment, un tastet dels propis vins que s’elaboren a la finca us permetrà arrodonir l’experiència.

Però això no és tot, després d’aquesta enoexperiència, us esperem al CRISAMI amb un dinar cinc estrelles amb productes de proximitat i de temporada. No us ho podeu perdre!

Si vols saber més informació d’aquesta experiència o bé vols reservar-la, escriu-nos a hostalcrisami@msn.com!