Tancar

Ara que per fi sembla que deixem el fred enrere i arriba el bon temps, a qui no li ve de gust fer caminades, passejades i excursions? El Solsonès ofereix un ampli ventall de camins i viaranys per recórrer i gaudir del patrimoni natural de la comarca.

Des del CRISAMI us oferim l’opció de fer-ho sobre dues rodes. Què us sembla?

Us oferim un seguit d’excursions per descobrir la Mare de la Font, el Pont de la Frau, el Castellvell i el Conjunt Modernista d’Olius. Aquestes excursions sobre dues rodes són conduïdes per la Sílvia Rovira, una experta ciclista que coneix tots els secrets que amaguen els camins que porten a aquests llocs.

Podeu escollir rutes de trekking o excursions en bicicleta. Tenim rutes curtes, que duren entre 1 i 2 hores, i llargues, d’entre 3 i 4 hores de durada. Si no teniu bicicleta no patiu, us en facilitarem una. I si preferiu anar per lliure, també podeu llogar la bici i descobrir la comarca pel vostre compte.

Descobrir el Solsonès sobre dues rodes és una manera diferent de fer turisme. És aquell turisme actiu que tant ens agrada i que permet descobrir les coses a poc a poc, sense pressa, aturant-se quan ve de gust.

Si voleu més informació sobre les rutes que us podem oferir, escriviu-nos a hostalcrisami@msn.com. De seguida us enviarem tota la informació!