Tancar

Des de fa 37 anys, que l’estiu a Solsona és musical. Amb el cicle de concerts “Solsona dóna la nota”, els carrers, places i escenaris de la ciutat s’omplen de música per a tots els públics.

Així que si tens pensat escapar-te a Solsona, consulta la programació de “Solsona dóna la nota” que segur que hi ha algun concert que t’agrada!

Aquest cicle aglutina tota la programació musical estiuenca de Solsona. L’edició d’enguany compta amb el rècord d’actuacions que mai ha tingut aquest cicle fins a dia d’avui. Gairebé 45 actuacions i la gran majoria són totalment gratuïtes. Al programa de “Solsona dóna la nota” s’hi poden trobar actuacions organitzades per l’Ajuntament, l’Orfeó Nova Solsona, l’AIMS, Joventut Solsonina i l’Associació del Mètode Suzuki.

Un grapat de gèneres musicals diferents per atrapar tots els públics. Aquesta és la premissa amb què s’organitza el cicle. Hi haurà actuacions de formacions musicals locals i també de fora. Els coneguts Sound-Six, que van participar al programa televisiu Oh Happy Day també actuaran a Solsona en aquest cicle.

Sommeliers, The Mentres, retransmissions d’òpera en directe, vuit revetlles d’estiu i la nit musical del cap de setmana jove, són alguns dels plats forts del “Solsona dóna la nota” d’aquest estiu.

Aquí teniu l’enllaç!