Tancar

Al Crisami ens encanta sumar-nos a totes aquelles iniciatives que conviden a sortir de casa per descobrir diferents propostes gastronòmiques. És per això, que ens encanta haver-nos sumat a la proposta La mà de tapes que han impulsat des del Gremi d’Hostaleria del Solsonès.

La mà de tapes és una ruta de tapes organitzada pel Gremi d’Hostaleria del Solsonès que compta amb el patrocini de cervesa Moritz. Des del 23 de juliol i durant tres setmanes, des de les set de la tarda fins a les nou del vespre s’hi pot participar.

 

Hi voleu participar?

Si hi voleu participar, podeu adquirir les butlletes als establiments que hi participen o bé a l’Oficina de Turisme del Solsonès. Cada tapa tindrà un cost de 3€ i anirà acompanyada d’un quinto. Alguns dels establiments participants han creat tapes expecialment per a l’ocasió.

Els participants podran votar la millor tapa, aquella que més els hagi agradat de totes les que han tastat. Entre els que finalitzin la ruta de tapes se sortejarà una experiència a la fàbrica Moritz.

 

la mà de tapes

Us volem animar a participar en aquesta ruta gastronòmica. Segur que les tapes que hem preparat us sorprendran i serà una bona oportunitat per conèixer de primera mà el talent i la qualitat de la gastronomia local. Quan passeu pel CRISAMI durant la ruta de tapes, podreu gaudir-ne a la nostra súper terrassa. Us ho perdreu?