Tancar

Fa uns mesos que des del CRISAMI ens vam posar les piles per poder oferir paquets d’experiències d’allò més exclusius als nostres clients. Per poder-ho fer, vam començar a treballar amb ONVAIG.CAT, una agència especialitzada en turisme festiu i cultural que compta amb un gran ventall d’experiències per descobrir el territori d’una manera molt singular.

De mica en mica, us anirem desgranant en el nostre blog algunes d’aquestes experiències. La que us presentem avui és exclusiva dels mesos d’octubre, novembre i desembre. I per què és així? Doncs perquè les protagonistes d’aquesta experiència, les olives del projecte Migjorn, es cullen en aquesta època.

L’activitat que us proposem, comença amb un bon esmorzar a Migjorn. Un esmorzar d’aquells de forquilla on hi ha mil i una coses per triar i atipar-se de valent.  Agafeu forces que us espera un matí emocionant ple d’activitat.

Després passejareu una estona envoltats d’oliveres de les varietats corbella, arbequina i picual. Quan us hauran explicat el procediment per collir les olives i el procés que se segueix per a fer l’oli, us tocarà treballar. Podreu collir olives i experimentar en primera persona com és aquest ofici i en què consisteix.

Experiència CRISAMI olives

Migjorn és un petit projecte dedicat al cultiu d’oliveres i a la producció d’oli d’oliva verga extra ecològic. El projecte va arrencar el 2007 amb l’objectiu ambiciós de recuperar les varietats locals d’olives de la Vall del Cardener. 

Un cop hagueu pogut gaudir collint olives, disposareu d’una estoneta per passejar per Cardona. Finalment, us esperem al Crisami amb un dinar cinc estrelles per recuperar energies. Havent dinat, si ho voleu podeu donar un tomb per Solsona i deixar-vos seduir per l’encant del seu nucli antic.

Si teniu ganes de gaudir d’aquesta experiència, contacteu amb nosaltres i us ho gestionem!