Tancar

Amb l’hora ja canviada els dies s’escurcen cada vegada més. Hi ha qui ho veu de manera negativa, com un obstacle per aprofitar les tardes. A nosaltres, ens agrada més veure-ho com una gran oportunitat per viure experiències increïbles en uns horaris més raonables que en d’altres moments de l’any.

Ens explicarem, ara que s’enfosqueix més aviat és un molt bon moment per gaudir d’una de les experiències 100% Crisami més especials: el bateig de cel. Sí, sí, ho heu sentit bé! Us oferim una experiència única, que us permet observar el cel de nit i descobrir i aprendre alguns dels secrets més curiosos de la nostra galàxia de la mà d’experts.

Us proposem que gaudiu del matí fent una passejada per Solsona amb la companyia dels guies de Solsona Experience (que no hi ha ningú millor que ells per conèixer tots els racons de Solsona). Podeu continuar amb un bon dinar al Crisami. Us garantim cuina amb productes de temporada i quilòmetre zero; cuina de cassola i de gran qualitat. Ara que ja hem encès la llar de foc, és un molt bon moment per fer-hi sobretaula després de dinar a la vora. Després ja podeu posar rumb al bateig de cel!

A lObservatori Astronòmic de Castelltallat us hi esperen un parell d’hores extraordinàries. Primer visitareu una exposició on us explicaran com és el nostre sistema solar i les proporcions que té. Després, anireu coneixent les diferents constel·lacions i astres brillants amb l’ajuda d’un raig làser. Al final, hi ha la part més divertida: amb l’ajuda de diferents telescopis, podreu observar com fan els astrònoms professionals diferents galàxies, nebuloses, estels, planetes, la lluna…

Durant el bateig de cel podreu veure un dels telescopis més potents del país. Aquest telescopi fa 400mm de diàmetre! I tenint en compte que aquest observatori es troba en una zona on no hi ha gens de contaminació lumínica, la vostra experiència amb les estrelles, l’univers i el cosmos, serà brutal!

Si voleu més informació sobre aquesta experiència tan brillant, escriviu-nos un correu electrònic a hostalcrisami@msn.com!