Tancar

A dia d’avui moltes botigues i establiments ja celebren el Black Friday. Al Crisami no ho havíem fet mai i aquest any ens hem animat i ens hi sumem!

Com celebrarem el Black Friday al Crisami?

Entre tots els que ens vingueu a veure divendres sortejarem un esmorzar de forquilla per a dues persones. Tant és si només feu un cafè o si veniu a dinar o sopar. Tots podreu participar al nostre sorteig.

 

D’on surt el Black Friday?

La traducció al català de “Black Friday” és divendres negre. L’origen d’aquesta paraula i del que representa cal buscar-lo als Estats Units. Allà és el dia que inaugura la temporada de compres nadalenques. En moltes botigues i grans superfícies americanes aquest dies comencen les rebaixes per tal d’afavorir que la gent comenci a comprar coses pensant amb el Nadal.

Aquest dia coincideix just amb l’endemà del dia d’Acció de Gràcies, una data molt assenyalada al calendari americà i que sempre és el quart dijous del mes de novembre.

I per què, negre? L’origen del mot l’hem de buscar en allò que passava als comptes de les botigues i comerços just l’endemà del dia d’Acció de Gràcies. Els comptes bancaris passaven del color vermell al negre ja que les compres de la gent permetien revertir les xifres.

Us animareu a celebrar el Black Friday amb nosaltres?