Tancar

Ja queda menys pel Carnaval de Solsona! Els organitzadors de la festa solsonina més sonada ja fa setmanes i fins i tot mesos que treballen perquè tot surti rodó. El proper cap de setmana ja començaran els assajos dels ballets.

Si a casa teniu petits geganters i geganteres i s’escau que rondeu per Solsona aquests dies, no us ho podeu perdre. Els diumenges al matí a partir de les onze i fins a dos quarts de dues els gegants petits de Carnaval assajaran els ballets a la Sala Polivalent.

Carnaval de Solsona

El Carnaval de Solsona es va recuperar el 1971, encara en temps de la dictadura franquista. Abans de la Guerra Civil, la ciutat ja celebrava el seu Carnaval i va ser la primera localitat d’arreu de l’estat que el va recuperar. Una de les particularitats que fa més especial el Carnaval solsoní són els seus gegants. Si no els heu vist mai segur que us sorprendran: tenen els braços articulats i els mouen!

Si voleu més informació sobre el Carnaval, visiteu la seva pàgina web.