Tancar

A partir d’avui la Botiga del Carnaval de Solsona ja estarà oberta perquè tots aquells que ho vulgueu hi pugueu comprar les entrades pels concerts i canviar euros per ruquets. Sí, sí, ho heu sentit bé: ruquets. El Carnaval de Solsonamoneda pròpia i podeu fer el canvi a la botiga del Carnaval o a les mateixes sales de concert.

La botiga estarà oberta tota aquesta setmana. De dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre i dissabte en dues franges horàries: de 10 a 13 i de 17 a 20. La setmana vinent estarà oberta de dilluns a dimecres de 7 a 9. Durant el Carnaval es podran comprar les entrades a taquilla una estoneta abans que comenci el concert i l’espectacle.

Aquest proper cap de setmana ja comencen els actes que serveixen per escalfar motors per la festa més sonada de l’any. Dissabte a dos quarts de cinc de la tarda tindrà lloc el darrer assaig de ballets. Al vespre l’agenda d’actes creix molt més! A partir de dos quarts de deu, al Teatre Comarcal es fa l’entrega de Bojos amb l’actuació del Mag Pere. Aquest acte serveix per reconèixer la trajectòria a aquelles persones que han dedicat part del seu temps al Carnaval. Passada la mitja nit, comença la disbauxa amb la posada de bates i la MAMarla Color Party a la plaça del ruc. A partir de la una, se celebrarà la nit d’assaig a la Sala Polivalent amb l’Orquestra Patinfanjàs i els gegants. Quan s’acabi, nit electrònica.

 

La festa continua el diumenge i ho fa de bon matí. A les nou es fa l’assaig de les sopes a la plaça Major. Tot seguit, les diferents comparses començaran a enramar els diferents carrers del nucli antic. Paral·lelament a això, a la plaça del Camp hi haurà un parc infantil amb inflables pels més petits. Al migdia se celebrarà un dinar rosa d’enramadors a la plaça Major. El darrer acte de diumenge és el ball d’assaig que se celebra a quarts de sis de la tarda.

 

Us ho perdreu? Per a més informació consulteu la web oficial del Carnaval de Solsona.