Tancar

El Solsonès enceta el mes d’abril carregat d’activitats. Amb l’arribada de la primavera l’agenda dels caps de setmana s’omple de valent amb propostes pensades per a tots els públics. Des del CRISAMI volem compartir amb vosaltres les diferents activitats organitzades el primer cap de setmana d’abril. Us animem a que vingueu a la comarca de les mil masies per gaudir d’aquestes propostes i ja sabeu que al Crisami hi tindreu un llit i un plat a taula!

Si us escapeu en família, no us podeu perdre el SOLXICSONA. Enguany se celebra la quarta edició d’aquest festival pensat pels nens i nenes i les seves famílies. Durant tot el cap de setmana hi ha un ampli ventall de tallers i activitats completament gratuïtes. L’eix central d’aquesta edició del SOLXICSONA és l’art. En aquesta línia s’ha programat un concert familiar, un “room escape” i una visita guiada. Així mateix, hi ha un grapat de tallers ben diversos. Taller de pintura mural, de ràdio, de màgia, de papiroflèxia, d’escriptura àrab, de construcció, de pintar cares, de feltre, d’elaboració d’un instrument musical, entre d’altres. A més a més, també hi haurà inflables, un circuit de bicicletes, una ludoteca, una biblioteca mòbil i també una batucada per animar l’ambient.

Els que aprecieu el producte natural, local i de proximitat, no us podeu perdre la Fira de la Mel de Riner. Se celebrà el diumenge al recinte d’El Miracle. Aquesta fira, que va ser creada el 2016, té un triple objectiu: posar en valor la mel (un producte típic i genuí de la zona), donar a conèixer Riner i El Miracle, i demostrar que no es necessiten molts recursos econòmics i humans per fer una gran fira. Amb la il·lusió que hi posen tots els rinerencs i rinerenques n’hi ha prou!

La darrera proposta és pels amants de l’esport, sobretot si us apassiona el món de la bicicleta. El grup de BTT del Solsonès organitza el Vall Lord BTT, un campionat que s’inclou dins la Copa Catalana Internacional de BTT. Tot un espectacle amb ciclistes de gran nivell.

Així que ja ho sabeu, el primer cap de setmana d’abril al Solsonès hi ha propostes per tots els gustos!