Tancar

Ja comença a ser tradició que cada estiu, durant el mes d’agost, des de Solsona Experience ens proposin una ruta nocturna que descobreix racons de la ciutat i també algunes de les moltes històries que s’hi amaguen.

 

La proposta d’aquest any duu per títol “Fora els Gavatxos!” i gira al voltant de la Guerra del Francès (1808-1814). Trasllada els espectadors a la vida i als costums d’aquella època a la comarca del Solsonès.

Una de les novetats d’aquest any és que les rutes de Solsona Experience se situen en dos punts diferents: a Solsona i a l’entorn del Santuari del Miracle. Els dijous i divendres al vespre, a partir de les 9 es fan les rutes per Solsona. Al Miracle, s’hi fan els dissabtes a les 21h. Totes dues tenen una durada aproximada d’una hora i quart.

Podeu gaudir-ne durant tot el mes d’agost i són 100% recomanables. Per adquirir les entrades cliqueu al següent enllaç. Veureu que hi ha packs per a famílies!