Tancar

En un tancar i obrir d’ulls ja tindrem els trabucaires preparant la Tronada que dóna el tret de sortida a la Festa Major. Abans que arribi aquest moment però, l’agenda cultural i d’actes de la ciutat s’intensifica per anar escalfant motors.

A partir d’aquesta setmana i fins el proper 5 de setembre, cada tarda es poden veure els assajos dels ballets de Festa Major. A partir de les set de la tarda la plaça del Consell s’omple de nens i nenes que assagen el ball de bastons i els cavallets. Més tard és el torn dels més grans, que assagen óssos, nans, gegants, àliga i drac.

 

Dissabte 31 d’agost a les 5 de la tarda se celebrarà la ja tradicional Trobada d’Acordionistes a la plaça de Sant Joan, que enguany arriba a la XXXVI edició. El diumenge dia 1 té cites per a tots els gustos. A les 8 del matí arrenca la XXII Caminada Popular pel Vinyet de Solsona des de la plaça del Camp. A partir de les 10, al camp de tir del Solsonès se celebra una tirada al plat general. Finalment, a les set de la tarda el Solsonès Obert al Món (SOM) organitza un concert solidari a la plaça de Sant Joan. L’artista que actuarà és el cantautor Cesc Freixas.

 

A quina d’aquest munt d’activitats us apuntareu?