Tancar

Imagina’t que et pesen, agafen una corda que suporti el teu pes, et lliguen amb un arnés i subjecten la corda amb unes turmelleres, lligat pels peus. Criden “1,2,3” i saltes al buit, exactament 122 m. Al costat, un mur de formigó, a sota, aigua i més aigua. Adrenalina pura.

La Llosa Bungee.cat és una empresa d’aventures que ofereix el tercer salt del món més alt des d’una presa i el catorzè salt més alt a nivell mundial. L’activitat està oberta des del maig i consisteix en saltar d’una plataforma, que han tardat 8 anys a construir, i que garanteix el compliment de les mesures de seguretat.

La presa està situada al municipi de Navès, al Solsonès, i recull l’aigua del Riu Cardener, entre altres canals, torrents i rases menys cabalosos. I només es troba a 15 km del Crisami!

 

Ja són molts els valents que han saltat i a cap els ha deixat indiferents: “És un orgasme, un èxtasis”, “S’ha de fer un cop a la vida”. I a tu, t’agraden les aventures?

Per obtenir més informació i fer reserves:

Tel: +34 625 21 61 01

info@bungee.cat

http://bungee.cat/

Instagram: @bungee.cat