Tancar

Solsona es va convertir en l’escenari del capítol 3 del Grand Tourl’scape room més gran del món. Grand Tour és una iniciativa de Viajes National Geographic juntament amb Catalunya ExperienceL’influencer Carles Amargo (@carlesamargo) i la Sofia del programa Masterchef (@sofiamasterchef) recorreran indrets de Catalunya buscant proves per arribar a conèixer l’enigma final: uns plans que Gaudí va dissenyar per construir un hotel a Nova York. 

 

L’hotel hauria de portar el nom d’hotel Atracttion i segons el pla la seva alçada seria similar a la de la Torre Eiffel. La silueta ens recorda a la de la Sagrada Família i hauria d’englobar un hotel, un restaurant, una galeria d’art, habitatges i un centre comercial. 

 

Els protagonistes han recorregut les mines de Cardona en el primer capítol i van fer kayak al pantà de la Llosa del Cavall en el segon. A la Vall de Lord van trobar peces de puzle que al completar-lo podien llegir el poema que Josep Maria de Sagarra va escriure “Record de Solsona” i que trobem a la plaça Sant Joan de Solsona. 

 

A Solsona els va rebre el Mag Pere, mag solsoní que l’any passat va quedar en segona posició en un concurs internacional de màgia, acompanyat pel gegant Boig, la geganta Boja, el Mocòs i la Geganteta, gegants del Carnaval. Els influencers van trobar un mapa a la plaça on hi havia marcats diferents punts de la ciutat per trobar-hi pistes que els portarien a… 

 

Us deixem el vídeo aquí i esperem que quan passegeu per Solsona sapigueu identificar els indrets on troben les pistes el Carles i la Sofia! 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1h4r3ATN56c#action=share